Over Canitia


Canitia is een webontwikkelingsplatform, opgericht door Michael Boumann, dat zich richt op (voornamelijk) opensource thema's voor de WordPress en Ghost platformen.

Op deze pagina lees je meer over Canitia.

Waarom Canitia?

Canitia's thema's zijn getest in meerdere browsers om zo te zorgen dat deze voldoen aan de nieuwste webstandaarden. Thema's worden getest in Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge en de browsers Firefox en Google Chrome op Android.

Canitia's prioriteit is responsive design. Desktop, mobiel, 4k of 720p, alle thema's passen zich aan naar de gebruikte apparaten.

Canitia's thema's zijn, indien niet gecreƫerd voor een externe partij, opensource en beschikbaar via de Canitia developmentomgeving.

Alle thema's implementeren de standaard, platform-gebaseerde, gebruikersvelden zoals websitenaam, navigatie, tags en meer. Enkele thema's hebben zelfs kleurpresets en andere functionaliteiten om het thema volledig naar wens in te stellen.

Wie is Canitia?

Avatar - Michael Boumann

Michael Boumann

De oprichter van Canitia is Michael Boumann. Michael is opgeleid tot systeembeheerder en omringt zich graag met technologie. Tijdens de studie zijn diverse webontwikkelingsprojecten gestart en uitgewerkt tot volledige producten. Om deze projecten, voornamelijk thema's, een plek te bieden is Canitia opgericht.