Over Canitia

Wat is dat Canitia?

Canitia is opgericht om thema's en landingspagina's onder een vaste naam uit te brengen.

Canitia richt zich op thema's voor diverse platformen waaronder WordPress en Ghost met hun bijbehorende platform-specifieke functionaliteiten.

Canitia's thema's zijn waar mogelijk altijd opensource via de Github pagina beschikbaar gesteld middels een GPL of MIT licentie.
Waarom Canitia?

Canitia's thema's zijn getest in meerdere browsers om zo te zorgen dat deze voldoen aan de nieuwste webstandaarden. Thema's worden getest in Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge en de browsers Firefox en Google Chrome op Android.

Canitia's prioriteit is responsive design. Desktop, mobiel, 4k of 720p, alle thema's passen zich aan naar de gebruikte apparaten.

Canitia's thema's zijn, indien niet gecreƫerd voor een externe partij, opensource en beschikbaar via de Canitia developmentomgeving.

Alle thema's implementeren de standaard, platform-gebaseerde, gebruikersvelden zoals websitenaam, navigatie, tags en meer. Enkele thema's hebben zelfs kleurpresets en andere functionaliteiten om het thema volledig naar wens in te stellen.
Wie is Canitia?

Avatar - Michael Boumann

Michael Boumann

De oprichter van Canitia is Michael Boumann. Michael is opgeleid tot systeembeheerder en omringt zich graag met technologie. Tijdens het verloop van mijn studie zijn diverse webontwikkelingsprojecten gestart. Om deze projecten, voornamelijk thema's, een plek te bieden is Canitia opgericht.